Tadá - poltárska *** sa predvádza

25.12.2012 06:30

   Davova psychóza? Alebo inak povedané. Je nám ľúto , že to musíme tak nazvať, ale vygumovaná poltárska mládež, robí hanbu nie len Poltáru, ale sebe a svojim rodičom. Všade je to tak , že diskusie sa dejú v skupinách. Nanešťastie u nás je to tak, že skupina ktorá sa venuje nejakej tej posilňovni, je bohužiaľ po väčšine zameraná na jeden cieľ.(česť výnimkám, kto rozmýšľa triezvo)Presadiť si svoje a to či už v mene som prasa, alebo nie. Bohužiaľ sa tam začalo nosiť, robím si svoje. Expresívne povedané: “kto do**í viac je frajer. „ Zvykli sme si písať príbehy, aby sa niekto nesťažoval, alebo nás nemohol napadnúť že niekoho ohovárame a pod. No teraz si posvietime na „dobré“ mravy. Čo znamená slovo chlap. Stane sa incident, debilita(Ľahká duševná zaostalosť (starý názov je debilita). Po týmto názvom osoba uznáva základné princípy. Dostávame sa k tomu čo chceme povedať. Opis situácie. Som na ulici, k žene pristúpi mladý muž a obleje ju vínom/punčom/medovinou/pivom/ a pod. čo urobíš? Správne postavím sa za tú ženu a aspoň sa spýtam, čo sa stalo , ale bránil by som tú osobu. To je však normálny prípad. Realita je: zasmejem sa aké je to strašne vtipné a budem čakať na druhé kolo. V našom meste sa dospelo bohužiaľ k tomuto druhému bodu.  Stojím a pozerám, ha ha ha , nič sa nedeje. Koľkí sa tam našli? Nech im nový rok prinesie viac rozumu ako za tie roky do teraz. A  takých tam bolo dosť, za tatru porcelanovích panácov. Stačí sa otočiť a nič si nevšímať. A la poutar.

Boli by sme radi, ak by sa ozval niekto , kto bol na predvianočnom programe v zábavnom štvorci, aby nám napísal kontakt na to „dieťa“ čo sa tam predvádzalo. Prípadne ak sa sám ozve budeme len radi.

Kľudne diskutujte

Dátum: 27.12.2012

Vložil: Michal

Titulok: Treba uviesť na pravú mieru

Všetci tu píšete že ju niekto oblial Vám sa nikdy nepodarilo nešikovnosťou niekoho poliať stalo sa čo sa stalo ,ale prečo tu nikto nenapíše čo sa dialo po tom incidente následne išla nemenovaná pani za tým chalanom čo ju oblial a obliala aj ona jeho a okolo stojacich ľudí ,,,,, to už nikto nevidel ??

Dátum: 27.12.2012

Vložil: štvorec

Titulok: Re:Treba uviesť na pravú mieru

Ano aj takto sa prezentuje nasa pani poslankyna? Ale tomu sa niet co cudovat ze to uz neuviadla, co spravila ONA - verejne "cinna" osoba, asi zaspominala na zname praktiky spred 89. roku !!!

Dátum: 27.12.2012

Vložil: Miša

Titulok: Re:Treba uviesť na pravú mieru

...to je jediná vec, ktorú mohla urobiť, alebo sa mala rozrevať a odísť? Veď presne to ste chceli, nie? Urobiť jej čo najväčšiu hanbu. Myslíte si, že ste zjedli všetku múdrosť sveta, ale v živote ste nedokázali nič, len míňať peniaze vašich fotrov a ukazovať formu. Keby bola chlap, mohol mať Kišš robotu a bolo by paráde.

Dátum: 27.12.2012

Vložil: Tomáš

Titulok: Re:Treba uviesť na pravú mieru

Veď na ženu si trúfne len stoka a presne ako vraví slečna alebo pani Miša, ten dotyčný môže byť len rád, že obišiel tak ako obišiel.

Dátum: 27.12.2012

Vložil: Jozef

Titulok: Re:Treba uviesť na pravú mieru

Nuž Miško, predsa si sa vyfarbil. Rád by som videl teba,ako by si sa usmieval, keby sa to stálo tebe, len neviem či si toho chudáka nepodpichol práve ty

Dátum: 28.12.2012

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re:Treba uviesť na pravú mieru

Tá pani sa dopustila takého istého priestupku ako ten mladík, s jedným rozdielom!! Že pri jeho konaní nieje zrejmý úmysel, kde pri dotyčnej je jednoznačný úmysel obliať mladého pána. Na poslankyňu mestského zastupiteľstva je to neakceptovateľné správanie, robí hanbu nielen sebe ale aj mestu, kedže je členkou mestského orgánu!!!

Dátum: 28.12.2012

Vložil: Zdena

Titulok: Re:Re:Treba uviesť na pravú mieru

Doposiaľ som sledovala diskusiu o prípade a vôbec som nemala v úmysle sa do nej zapojiť. S niektorými názormi nespokojného občana som aj súhlasila, ale teraz mi nedá, aby som nezareagovala na jeho posledný príspevok. Myslela som, že píše ako nezaujatá osoba, ale teraz má presvedčil, že o prípade je dostatočne informovaný, ba trúfam si povedať, že bol pri tom keď sa skutok stál a dokonca je priateľom človeka, ktorý to všetko spôsobil. Ja by som ho rada videla, ako a čo by bol urobil, keby sa to bolo stálo jemu.Namiesto toho,aby konanie chalana odsúdil, tak sa ho všemožne zastáva a vinu hľadá v druhom

Dátum: 28.12.2012

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re: Zdena

Slečna/Pani Zdena. Zdá sa Vám správne, teda z časti. Poznám človeka ktorý konflikt spôsobil a ako som už uviedol, nestotožňujem sa s jeho konaním. Tak isto ako sa nestotožňujem s konaním "poškodenej" ktorá sa behom 5 minút stala "páchateľkou" toho istého činu, za ktorý spomínaného mladíka odsudzovala :) Zastávam si ho z dôvodu, že tu boli publikované komentáre typu "zlámať mu ruky za to čo urobil" či "idem podať trestné oznámenie". Pravdupovediac je mi z podobných výrokov smiešne, kedže zástancovia kvázi poškodenej pani, odsudzujú jeho konanie, ktoré je totožné s následným konaním poškodenej pani! Avšak milá Zdena, mýlila ste sa v jednej veci. A to, že som tam bol. Nie, nebol som tam a preto nereagujem na skutok ktorý sastal, ale na samotné komentáre, respektíve na reakcie niektorých občanov. Kedže som človek, a viem si domyslieť čo daného mladíka k svojmu činu viedlo a čo tomu predchádzalo, zdá sa mi jeho konanie ako opodstatnené aj keď ja by som takto nekonal. Týmto činom si pani poslankyňa zrejme uvedomí, že nežijeme v socialistickom režime, kedy bol každý odporca režimu potrestaný, ale žijeme v 3. tisícročí a ľudia si už nedajú skákať po hlavách či už poslancom parlamentu ako aj poslancom samosprávy. P.S.: Ak si napadnutá pani alebo ktokoľvek myslí, že mladík konal protiprávne, môže zájsť na najbližšie oddelenie polície a podať o skutku oznámenie. To či už išlo o protiprávne konanie, nech rozhodnú kompetentní nie my tu :)

Dátum: 28.12.2012

Vložil: Jozef

Titulok: Re:Re: Zdena

Páči sa mi nespokojný občan, že si vyšiel s pravdou von v tom, že ho poznáš. Už z tohoto je zrejmá aj celá jeho obhajoba, čo ako si sa snažil to zakryť. Keďže si človek a vieš si aj presne domyslieť čo toho mládenca k činu viedlo a jeho konanie považuješ za opodstatnené, tak si taký istý ako on, aj keď zároveň tvrdíš, že by si tak nekonal. Tak nám prezraď,ako by si konal ty, ktorý sa podľa tvojich názorov cítiš na záchrancu 3. tisícročia. Rád by som vedel tie dôvody, ktoré ťa vedú k schvaľovaniu konania tohto frajera

Dátum: 31.12.2012

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re: Jozef

Jozef, zrejme nechápete niektorým pojmom. Už som to raz písal ale napíšem to ešte raz, nie každý totiž pochopí všetko hned na prvý krát a ja som ohľaduplný človek aj k takýmto ľuďom :) Neschvaľujem jeho konanie!!! Avšak sa domnievam resp som presvedčený, že jeho konanie je opodstatnené t.j., mal na to konanie podstatné dôvody :) Kedže vidím že niektorým veciam veľmi nechápete, alebo chápete len čiastočne a ja som človek srdečný, vysvetlím Vám aký je ten dôvod. Je ním konanie, respektíve ľahostajnosť poslankyne voči napredovaniu a zveľaďovaniu mesta :) Presnejšie napísané, mala by sa svojho mandátu vzdať, nakoľko neháji verejný záujem ale uprednostňuje ten svoj osobný, kde dochádza k rozporu záujmov a to podľa zákona o výkone verejnej funkcie nesmie :) Samozrejme, to by pani poslankyňa musela mať aspoň základné právne vzdelanie, čo si myslím, že ako poslankyňa by to mala ovládať. No bohužiaľ, to sa cestou domov ani v divadelnom krúžku a dokonca ani v spevokole nenaučí :)

Vyhľadávanie