Tadá - poltárska *** sa predvádza

25.12.2012 06:30

   Davova psychóza? Alebo inak povedané. Je nám ľúto , že to musíme tak nazvať, ale vygumovaná poltárska mládež, robí hanbu nie len Poltáru, ale sebe a svojim rodičom. Všade je to tak , že diskusie sa dejú v skupinách. Nanešťastie u nás je to tak, že skupina ktorá sa venuje nejakej tej posilňovni, je bohužiaľ po väčšine zameraná na jeden cieľ.(česť výnimkám, kto rozmýšľa triezvo)Presadiť si svoje a to či už v mene som prasa, alebo nie. Bohužiaľ sa tam začalo nosiť, robím si svoje. Expresívne povedané: “kto do**í viac je frajer. „ Zvykli sme si písať príbehy, aby sa niekto nesťažoval, alebo nás nemohol napadnúť že niekoho ohovárame a pod. No teraz si posvietime na „dobré“ mravy. Čo znamená slovo chlap. Stane sa incident, debilita(Ľahká duševná zaostalosť (starý názov je debilita). Po týmto názvom osoba uznáva základné princípy. Dostávame sa k tomu čo chceme povedať. Opis situácie. Som na ulici, k žene pristúpi mladý muž a obleje ju vínom/punčom/medovinou/pivom/ a pod. čo urobíš? Správne postavím sa za tú ženu a aspoň sa spýtam, čo sa stalo , ale bránil by som tú osobu. To je však normálny prípad. Realita je: zasmejem sa aké je to strašne vtipné a budem čakať na druhé kolo. V našom meste sa dospelo bohužiaľ k tomuto druhému bodu.  Stojím a pozerám, ha ha ha , nič sa nedeje. Koľkí sa tam našli? Nech im nový rok prinesie viac rozumu ako za tie roky do teraz. A  takých tam bolo dosť, za tatru porcelanovích panácov. Stačí sa otočiť a nič si nevšímať. A la poutar.

Boli by sme radi, ak by sa ozval niekto , kto bol na predvianočnom programe v zábavnom štvorci, aby nám napísal kontakt na to „dieťa“ čo sa tam predvádzalo. Prípadne ak sa sám ozve budeme len radi.

Kľudne diskutujte

Dátum: 31.12.2012

Vložil: Mária

Titulok: Re:Re: Jozef

Hoci som si povedala, že už tu nebudem moralizovať a hádzať hrach na stenu, nedá mi nespokojný občan, nezareagovať na tvoju odpoveď pre Jozefa. Prečo to robíš? Kde sa v tebe berie toľko negatívnej emócie? Máš ty vôbec úctu pred niekým? Dúfam, že aspoň ku tým, čo sú ti najdrahší. Ani tvoje štúdium na vysokej škole ťa neoprávňuje s ľuďmi takto komunikovať. Prosím ťa, zmierni slovník, máš na viac, a nie robiť si nepriateľov zo svojich priateľov.

Dátum: 31.12.2012

Vložil: Tomáš

Titulok: nespokojný občan

Čo bolo opodstatnené? Človek vysloví vlastný názor a niekoľko výrastkov by ho za to aj ukameňovalo keby mohlo. Čo sa týka verejných záujmov. Netreba si zamieňať pojem napredovanie mesta a vlastný podnikateľský záujem, ktorý síce môže priniesť aj plusy pre mesto, ale určite to netreba brať ako službu mestu, nie to ešte občanom. Ja som tiež za zveľaďovanie mesta a to všetkými desiatimi , ale aby sa kvôli takejto z pohľadu mesta malej investícií(nechcem nijako uraziť pána Sitora , chápem , že z pohľadu súkromnej osoby je to obrovská investícia a pred ním klobúk dole, že vôbec chce investovať) diali takéto cirkusy? To normálnemu človeku zdravý rozum zastáva.

Dátum: 31.12.2012

Vložil: dedojojo

Titulok: Re:Re: Jozef

Asi máte pravdu, že niektoré veci nechápem a tie vaše asi ani nikdy nepochopím. Na jednej strane konanie výrastka neschvaľujete a na druhej strane ste presvedčený, že jeho konanie je opodstatnené. Aká je tu logika. Tu nie je divoký západ, alebo si to tak predstavujete, že za každý hoci aj zlý názor, a vaše názory za také považujem, by sme mali človeka ukameňovať. Násilie a hlúposť bude vždy násilím a hlúposťou, či sa vám to páči alebo nie. Neviem kto ste, ani čo ste doteraz pre Poltár dokázali urobiť a ak máte základné právne vzdelanie, čo vyčítate pani poslankyne, tak by ste niečo takéto nemohli ani napísať. A až mate guráž, tak choďte ako tá pani ukázať čo je vo vás v tom divadelnom krúžku alebo spevokole. Ale nič v zlom, beriem váš názor a myslím, že toto nie je o nás dvoch, ale celkom o niečom inom. Kde je úcta k starším a o to viac úcta k žene a matke.
Ak máte matku a nedaj Bože aby sa to stálo jej, aj keď je to úvaha, neverím, že by ste sa konaniu toho hrdinu zastali.

Dátum: 06.01.2013

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re: Jozef

"Kto ste bez viny, hoďte prví kameňom!" Obľúbená veta poslanca Jánošíka. On ňou obhajoval kontrolórku, ktorá prišla do práce opitá, ja ju však použijem na obhajobu mladíka, ktorý možno chtiac, možno nechtiac oblial pani Klembasovú. To, kto ju použil správne nechám na posúdení každého, kto si to prečíta... :) P.S.: Matku mám, a samozrejme že by som konanie "hrdinu" nezastával, to nezastávam ho ani teraz, už niekoľkokrát som povedal, že s jeho konaním sa nestotožňujem, len som reagoval na komenty typu: "Ruky mu obťať" či "Idem podať trestné oznámenie" !!! Pre boha, veď je oblial, nikoho nezabil, nikomu neublížil, nič neukradol!!! Myslím, že obtínať ruky, by mali niektorým ľuďom vo vedení mesta a zastupiteľstve, ktorý okrádajú a diskreditujú naše mesto!!! Posledný krát to píšem: Nezastávam, neobhajujem a nestotožňujem sa s jeho konaním, len reagujem na prehnané reakcie na samotný skutok :)

Dátum: 07.01.2013

Vložil: dedojojo

Titulok: Re:Re: Jozef

Nespokojný občan, myslím, že Janko, ale na tom nezáleží, tiež som si povedal, že už nebudem reagovať a hlavne nie na teba, lebo som videl, že to nemá zmysel. Vidím, že aj teraz si zaslepený nenávisťou a cítiš sa jediný a spravodlivý. Len Tvoje názory sú správne aj keď si vždy a vo všetkom protirečíš. Povedz úprimne, čo si urobil pre Poltár, keď si osvojuješ všetko a každého kritizovať, čo má iný názor ako ty, Neskrývaj sa za nespokojného občana a ak sa nemáš čoho báť tak prezraťď svoju pravú tvár. Z veľa vecami ktoré si kritizoval súhlasím, ale aby si nejaký výrastok osvojoval právo byť vykonávateľom spravodlivosti a ty si ho svojimi vyhláseniami podporoval, tak to nemá s právom ani s ľudskosťou nič spoločného. Ale ináč prajem ti spokojný spánok v roku 2013.

Dátum: 25.12.2012

Vložil: Admin

Titulok: Ujasnenie

Aby sme to uviedli na pravú mieru. Tento článok nie je ani tak mierený na problematiku ohľadom posilňovne , či iných objektov. Chceli sme ním poukázať na jednoznačný a holý fakt, že slovo úcta posledné roky upadá a to dosť rapídne. To čo sa stalo sa kľudne mohlo stať naším mamám , starým mamám, či iným. To čo bolo niekedy nemysliteľné, tomu sa dnešná mládež, ale nie len mládež vysmieva a ešte má z toho zábavu a tí starší, čo by pre nich slovo úcta nemuselo byť známe len z historických filmov sa len prizerá. Takýmto tempom sa o pár rokov stane, že po ôsmej hodine večer sa na ulici nikto neukáže, lebo sa bude báť, či už o svoje veci, alebo aj o zdravie.

Dátum: 25.12.2012

Vložil: Chrabroš

Titulok: Tiež názor

Chvála bohu, že tú prístavbu neschválili, ak tam chodia cvičiť podobní výrastkovia. Sú fakt vzorom pre školopovinnú mládež. Môj názor je,aby sa športoviská sústreďovali v nevyužitých športových zariadeniach a nie v objektoch škôl.Keď niekto chce tak veľmi investovať do majetku mesta môže tak učiniť v spomínaných areáloch. Myslím však, že tu ide v prvom rade o podnikateľský zámer a nie ako pomôcť tomuto mestu. Je to môj názor, tiež občana tohto mesta a keď ma niekto zato obleje punčom, tak mu ten pohár strčím do ....

Dátum: 26.12.2012

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re:Tiež názor

....áno, lepším vzorom im je učiteľ Jánošík, ktorý na verejnom zastupiteľstve žiada a verejne vyzýva poslancov aby boli tolerantní k alkoholu v práci a mali k tomu ľudský prístup....to je skutočne vzor :) Ale to sú prežitky komunistického režimu, ktorým zjavne holdujete aj vy :) Ked mi poviete dva dôvody prečo to tam nemôžebyť tak váš názor budem brať ako relevantný, pretože doteraz bolo odporcov tej prístavby až až, ale nikto doteraz neuviedol jeden relevantný dôvod prečo sa prístavba nemôže realizovať. Kladov vám viem vymenovať koľko len chcete...

Dátum: 26.12.2012

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re:Tiež názor

Každá úspešná a moderná škola má fitnesscentrum alebo posilovňu. Myslím že na zasadnutí MZ vystúpil aj pán Slávkovský, ktorý je riaditeľ školy a uviedol, že ako pre školu tak aj pre rodičov( väčšinu) je spomínané fitnesscentrum prínosom. Len spomeniem, že tento rok sa otvorili dve športové triedy, ktoré fitnesscentrum potrebujú!!! A druhá vec. Pán poslanec Garaj mal podobnú pripomienku ako vy, že pánovi Sitorovi ide v prvom rade o podnikateľský zámer. Áno, ide o podnikateľský zámer, veď z toho žije, ale je to zámer, z ktorého bude mať osoh celé mesto a najmä deti, ktoré školu navšetvujú!!! Ked ste vy a pán Garaj taký múdry, a vykrikujete pánovi Sitorovi podnikateľský zámer, prečo potom pán Garaj neordinuje zadarmo??? Alebo vy, chodíte do práce bez nároku na plat?? Trošku rozmýšľajte keď píšete....to je len taká rada .)

Dátum: 28.12.2012

Vložil: tiež nespokojný občan

Titulok: Re:Re:Tiež názor

Pekne obhajuješ dostavbu fitka. Aj ja som bol toho názoru,ale po tomto, čo sa stálo mením svoj názor a prikláňam sa k tým ktorí argumentujú, že nie a povedali aj prečo. Povedz sám, či nemáme dosť priestorov vo vlastníctve mesta, ktoré sa málo alebo vôbec nevyužívajú, hoci prostriedky na ich prevádzku a údržbu idú z peňazí mesta, teda aj s Tvojich alebo mojich daní.
Každý má právo na svoj názor a tým viac to platí o poslancoch aj keby som ich niekedy sám rozprášil. Ale my sme si ich zvolili a až sa má niečo zmeniť tak to dokážme v budúcich voľbách. Tam sa ukáže, či sme nemali len veľké reči a ako hovoria bratia češi " skutek utek".

Vyhľadávanie