Poltár privíta Majstrovstvá Slovenska vo volejbale kadetiek

17.05.2013 16:07

 

    Finálový turnaj Majstrovstiev Slovenska vo volejbale kadetiek sa bude konať v Poltári a Hnúšti v termíne od 24. do 26. mája. Volejbaloví priaznivci sa majú na čo tešiť. Keďže si hráčky MVK Poltár nezabezpečili zatiaľ postup na republikový šampionát, musia oň zabojovať na semifinálovom turnaji v konkurencii tímov VTC Pezinok, VK ProfiGarant Prešov a VK Palas Levice. Dve z týchto štyroch družstiev si zahrajú medzi slovenskou špičkou. Hráčky VK Iskra Hnúšťa sú už z hry von.  

    „Myšlienka organizovať M–SR kadetiek vznikla spontánne. Teoreticky by sme mali mať práve túto vekovú kategóriu najkvalitnejšiu. Dúfam teda, že nebudeme chýbať medzi slovenskou elitou,“ povedal poltársky tréner Jaroslav Štrba. „Ideme do organizovania šampionátu s predstaviteľmi VK Iskra Hnúšťa. Vychádzame spolu dosť dobre. Aj po technickej stránke je to dobré riešenie. Hnúšťa má dokonca v niečom lepšie vybavenie než my. Nemusíme riešiť rôzne veci, ktoré sme museli riešiť pred dvomi rokmi, keď sa M–SR junioriek uskutočnili v Poltári a Lučenci, kde sa nehrá volejbal. Chceme touto formou aj spropagovať volejbal,“ dodal Štrba. Vlani získal Poltár na republikovom šampionáte kadetiek bronzové medaily.


Zdroj: https://novohrad.sme.sk/c/6803917/poltar-a-hnusta-privitaju-volejbalovu-spicku.html#ixzz2TYhzIB3D         Foto: www.poltar.sk

Vyhľadávanie