Tadá - poltárska *** sa predvádza

25.12.2012 06:30

   Davova psychóza? Alebo inak povedané. Je nám ľúto , že to musíme tak nazvať, ale vygumovaná poltárska mládež, robí hanbu nie len Poltáru, ale sebe a svojim rodičom. Všade je to tak , že diskusie sa dejú v skupinách. Nanešťastie u nás je to tak, že skupina ktorá sa venuje nejakej tej posilňovni, je bohužiaľ po väčšine zameraná na jeden cieľ.(česť výnimkám, kto rozmýšľa triezvo)Presadiť si svoje a to či už v mene som prasa, alebo nie. Bohužiaľ sa tam začalo nosiť, robím si svoje. Expresívne povedané: “kto do**í viac je frajer. „ Zvykli sme si písať príbehy, aby sa niekto nesťažoval, alebo nás nemohol napadnúť že niekoho ohovárame a pod. No teraz si posvietime na „dobré“ mravy. Čo znamená slovo chlap. Stane sa incident, debilita(Ľahká duševná zaostalosť (starý názov je debilita). Po týmto názvom osoba uznáva základné princípy. Dostávame sa k tomu čo chceme povedať. Opis situácie. Som na ulici, k žene pristúpi mladý muž a obleje ju vínom/punčom/medovinou/pivom/ a pod. čo urobíš? Správne postavím sa za tú ženu a aspoň sa spýtam, čo sa stalo , ale bránil by som tú osobu. To je však normálny prípad. Realita je: zasmejem sa aké je to strašne vtipné a budem čakať na druhé kolo. V našom meste sa dospelo bohužiaľ k tomuto druhému bodu.  Stojím a pozerám, ha ha ha , nič sa nedeje. Koľkí sa tam našli? Nech im nový rok prinesie viac rozumu ako za tie roky do teraz. A  takých tam bolo dosť, za tatru porcelanovích panácov. Stačí sa otočiť a nič si nevšímať. A la poutar.

Boli by sme radi, ak by sa ozval niekto , kto bol na predvianočnom programe v zábavnom štvorci, aby nám napísal kontakt na to „dieťa“ čo sa tam predvádzalo. Prípadne ak sa sám ozve budeme len radi.

Kľudne diskutujte

Dátum: 28.12.2012

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re:o co tu ide?

Nikdy som nenapísal, že sú to zlí ľudia!! Ktoréhokoľvek, kdekoľvek stretnem, vždy sa mu pozdravím. Bohužiaľ (aj pre nás aj pre nich), sú poslanci MZ a rozhodujú o našich (tiež mojich) peniazoch a o našom meste. Sú verejnými funkcionármi a my máme právo vyjadriť svoju nespokojnosť s ich rozhodnutiami, pri ktorých uprednostnili osobný záujem pred verejným !!!! Diskreditujú nielen naše mesto ale aj naše životý tým, že nerobia pre mesto to, čo by ako poslanci MZ robiť mali!!

Dátum: 25.12.2012

Vložil: Dedojojo

Titulok: Hanba nám

Bol krásny predvianočný večer na ktorom som sa zúčastnil spolu s manželkou. Výborné vystúpenie nevidiaceho speváka Banga v kultúrnom dome. Skvelá nálada, množstvo ľudí, výborný punč.Po tomto sme sa radi aj na základe pozvania predstaviteľov mesta prešli na skvelú kapustnicu do zábavného štvorca. Musím povedať, že sa kapustnica vydarila /ďakujem Marka/. Aj tu vládla výborná nálada, aj keď zima štípala a tak sme sa /myslím, že všetci/ zohrievali teplým punčom a tanečnými pohybmi. To, čo sa tam vraj stalo sme nevideli a s dobrým pocitom sme odchádzali domov. Až na druhý deň som sa dozvedel o výčine akéhosi s prepáčením debila, ale aj o tom ako sme sa Poltárčania zachovali. Namiesto toho, aby mu niekto polámal ruky, sme sa vraj bezstarostne prizerali a ešte sa smiali. Nebol som pri tom a ani som o tom nevedel, ale som rozhodnutý podať na tohto hrdinu trestné oznámenie. Až mi chcete pomôcť, napíšte mi meno tohoto hrdinu, ktorý takto pošramotil krásnu vianočnú atmosféru.

Dátum: 25.12.2012

Vložil: haha

Titulok: Re:Hanba nám

Ak mali poltárčania polámať tomu chalanovi ruky za to, že ju oblial či už chtiac alebo nechtiac, čo by mali urobiť poltárčania tej pani ( poslankyni) ktorá diskredituje celé naše mesto????

Dátum: 26.12.2012

Vložil: Viera

Titulok: Re:Re:Hanba nám

Viem, že lámanie rúk je tá správna vec, aj keď by si niečo zaslúžil, ale čo by si povedal/a, lebo neviem na koho reagujem, keby toto niekto urobil tvojej matke alebo starkej. Vtedy by z tvojej strany iste nebola taká reakcia. A ak si urobil pre Poltár viac ako nemenovaná pani, tak potom prijmem tvoju kritiku. A či to urobil chtiac alebo nechtiac, na to sa spýtaj aktéra skutku, ktorý to možno teraz ľutuje. Ale myslím, že by veľa urobilo ospravedlnenie ak je toho vôbec schopný

Dátum: 27.12.2012

Vložil: Jana

Titulok: dobry skutok

Chlapec spravil veľmi dobre, no mohol jej to na hlavu vyliat, to čo si zaslúžii asi najviac a nie len pár kvapkami pofrkať kožuch!!!

Dátum: 28.12.2012

Vložil: Dedojojo

Titulok: Re:dobry skutok

Jana, choď za svojou mamou, ak ju ešte máš a priznaj sa jej, že čo si napísala. Myslím, že by bola na teba hrdá a všade po Poltári by sa vystatovala akú má odvážnu dcéru, alebo syna, lebo neviem, že či sa za meno Jana len neskrývaš. Prajem ti,aby sa to nikdy nestalo tebe

Dátum: 30.12.2012

Vložil: Mária

Titulok: Re:Re:dobry skutok

Dedojojo, som si úplne istá, že Jana nie je žena, pretože toto by žiadna nemohla napísať Podobné názory zdieľa len úzka skupina mladých ľudí, ktorí uznávajú len svoje vlastné hodnoty, ktoré dokážu presadzovať nie konštruktívnou kritikou, ale aj násilím, ak je treba. Vďaka za to, že ich nie je veľa a že výchova rodičov, ešte nie je úplne neznámy pojem. Som rada , že sa mladí aktivujú, lebo v Poltári si ich fakt nikto nevšimne a nedáva im priestor na realizáciu. To je kritika na predstaviteľov mesta .Čo robia pre kultúrne a športové vyžitie mladých ( nemyslím len fitko)? Ako majú mladí ľudia tráviť voľnočasové aktivity? Kde sme sa pohli za posledných 20 rokov v starostlivosti o adolescentov a mladých ľudí, čo sme im poskytli? Milá mládež je zbytočne míňať energiu a štvať proti sebe verejnosť podobnými výstrelkami, skúste tlačiť mestu i poslancom na tieto otlaky, tam to bolí a tam treba začať s liečbou. Zlyhal u nás systém, vieme sa postarať o deti i starých ľudí, avšak zo skupiny mládežníkov sme veľa rokov ani pavučinu neomietli.

Dátum: 06.01.2013

Vložil: nespokojný občan

Titulok: Re:dobry skutok

Dobre píšete, že mladých si nikto nevšimne a nedáva im priestor. Nejaká tá aktivita tu vždy bola, síce malá ale bola. Avšak prípad pána Sitora dáva všetkým mladým najavo, že akákoľvek aktivita z ich strany stroskotá na poslancoch!!! Tí (až na pár výnimiek) , nehľadali riešenie ale spôsob akým túto pre občanov prospešnú aktivitu zrušiť. Možna až samotným konaním mladíka voči pani Klembasovej sa spamätajú a uvedomia že tu nežijú len oni, ale aj ostatní, ktorí chcú žiť zdravo a to tým, že si pravidelne môžu napríklad zacvičiť. Myslíte si, že po tomto odstrašujúcom a demotivujúcom prípade, nájde ešte niekto odvahu a chuť pre toto mesto spraviť?!

Vyhľadávanie