Kto rozhoduje?

01.01.2013 21:00

 

    V prvom rade by sme chceli zaželať všetkým obyvateľom mesta všetko len to najlepšie do nového roka.

 

    Teraz by sme však chceli prejsť k niečomu, nevieme ako to nazvať aby sme niekoho neurazili , ale bez toho to asi nejde. Chceli by sme podať apel na administrátora stránky nášho mesta. Či by nebolo rozumné porozmýšľať o zotrvaní resp. nezotrvaní  na tejto pozícií. A prečo táto reakcia? Niekoľko týždňov pred novým rokom bola na stránke anketa v ktorej sa „malo rozhodovať, kde sa bude konať tohtoročné privítanie nového roka v našom meste“. 29. decembra sme sledovali anketu a rozdiel medzi domom kultúry a zábavným štvorcom bol približne 2 stovky hlasov v prospech domu kultúry. Vtedy sme si hovorili, že konečne asi vyhrá verejný záujem. No zdanie v tomto prípade opäť klame. Slová ako manipulácia alebo tlak na verejnú mienku nechceme použiť, človek nech si urobí úsudok sám. Otázkou ale ostáva, NAČO sa robia podobné ankety? Keď tí, ktorí o veciach rozhodujú dopredu vedia ako to dopadne.

Ilustračné foto

Na oplátku , sme sa teda zhodli, že ak bude na stránke mesta zverejnená anketa, na akúkoľvek tému jej výsledky budú upravené v rámci „verejného záujmu“. V praxi to bude znamenať, že keď napr. 30 obyčajných obyvateľov vysloví svoj názor a 5 „neobyčajní“ obyvatelia si pôjdu za svojim, výsledok ankety ukáže na pravý postoj obyvateľov nášho mesta.

Už teraz sa tešíme na ankety, ktoré budú zverejnené na stránke mesta.

 

 

Foto: internet

Kto rozhoduje?

Dátum: 03.01.2013

Vložil: Miša

Titulok: Rozhovor opíc

Prepáčte mi, priatelia , ale tie opice vyššie na obrázku sú fakt rozkošné a aj keď to pravdepodobne nebolo zámerom admina tejto stránky, trošku som to odľahčila.Dúfam, že sa to nikoho nedotkne, či....? A vlastne trošku ma nakopol aj komentár pani Vlasty. Tak skôr ako začnete čítať, si ešte raz opičky pozrite :-) Ďakujem :-)
1 opica.( Zalomí rukami)
Pane Bože , ako je možné, že ten národ poltársky chce Silvestra na námestí? Predsa je jasné , kde to má byť! Toto nás fakt nemilo prekvapilo! Čo sa zbláznili, veď najviac opíc, je predsa po polnoci v zábavnom štvorci a takéééé sú milé a prítulné, rovnako ako my!
2.opica (Zakryje si očí a jačí)
Júúúúj, ja to nechcem ani vidieť, ako tie hlasy. na námestie, pribúdajú. Strašnéééé a tak sme to mali fajn vymyslenéééé. Čo teraz, čo teraz?
3. (Chytiac hlavu do dlaní)
Ešte nič nie je stratené, kamoši. Ja niečo vymyslím....á,á,á, vidím svetlo na konci ankety. Nebedákajme! Spojme sa priatelia. V našej jednote je sila!
Stretneme sa na dohodnutom mieste priatelia :-)
BRAVÓÓÓÓÓ´!!!!

Dátum: 03.01.2013

Vložil: Vlasta Pavková

Titulok: Nový a či starý ROK

No kto asi-krčma-pálenka a zasa krčma-pálenka-Zbohom zdravý rozum.

Dátum: 06.01.2013

Vložil: a čo?

Titulok: Re:Nový a či starý ROK

myslím že tohtoročný silvester bol lepšie situovaný ako tie predošlé. niesom síce rasista, ale predošlé vyzerali ako zraz asociálov nie ako oslavca nového roka....

Vyhľadávanie